محل تبلیغات شما
ایا سیب برای دیابت مفید است

سیب یک میان وعده مغذی است اما آیا قند و کربوهیدرات موجود در یک سیب برای قند خون و سطح انسولین خوب یا بد است اگر فرد مبتلا به دیابت است؟

طبق گزارش انجمن دیابت آمریکا (ADA) ، گرچه آنها حاوی قند و کربوهیدرات هستند ، خوردن سیب و میوه های دیگر برای فرد مبتلا به دیابت نوع 1 یا دیابت نوع 2 مشکلی ایجاد نمی کند .

سیب ها حاوی نوع مختلفی از قند به غذاهای دارای قند اضافه هستند و همچنین حاوی فیبر و مواد مغذی هستند. فرد مبتلا به دیابت باید از نحوه تأثیر سیب بر روی آنها آگاه باشد تا این میوه را در رژیم غذایی سالم از نظر دیابت قرار دهد.

در این مقاله ، ما بررسی می کنیم که مصرف سیب و سایر میوه ها چه تاثیری در مبتلایان به دیابت دارد.

بررسی اجمالی: آیا سیب برای افراد مبتلا به دیابت مفید است؟
فیبر موجود در سیب ممکن است به کند شدن جذب قندها در بدن کمک کند.
مبتلایان به دیابت باید میزان مصرف کربوهیدرات خود را تماشا کنند تا مطمئن شوند سطح قند خون در طول روز پایدار است. بنابراین معقول است که هر غذایی که حاوی کربوهیدرات و قند باشد را کنترل کنیم.

طبق اعلام وزارت كشاورزی آمریكا (USDA) ، تقریباً در هر سیب متوسط ​​حدود 25 گرم (گرم) كربوهیدرات وجود دارد و حدود 19 گرم آن شكر است.

بیشتر قندهای موجود در یک سیب به صورت فروکتوز طبیعی وجود دارد ، اما ممکن است این تأثیر متفاوتی در بدن نسبت به سایر قندها داشته باشد. فروکتوز با قندهای تصفیه شده و فرآوری شده متفاوت است که در غذاهای بسته بندی شده مانند شکلات و بیسکویت اتفاق می افتد.

یک بررسی ارسال شده در ژورنال آمریکایی Journal of Clinical Nutrition در سال 2017 نشان داد که جایگزینی گلوکز یا ساکارز با فروکتوز باعث کاهش قند و انسولین در جریان خون بعد از غذا می شود.

گزارش USDA مبنی بر اینکه یک سیب متوسط ​​حاوی حدود 4 گرم فیبر رژیم غذایی است و این فیبر ممکن است به کند شدن جذب قندها در بدن کمک کند ، این می تواند به جلوگیری از افزایش سن در قند و انسولین کمک کند.

علاوه بر این ، جفت شدن میوه ها با چربی یا پروتئین سالم نیز می تواند باعث کاهش سن در قند خون شود و فرد را برای مدت طولانی پر احساس کند.

سیب و شاخص گلیسمی
شاخص گلیسمی (GI) غذاها را با توجه به احتمال ابتلا به سنبله قند خون مقایسه می کند. غذاها بین 0-100 نمره می گیرند ، با آب کمترین و گلوکز بالاترین امتیاز را دارند.
بدن کربوهیدرات ها و قندها را به سرعت از طریق غذاهای دارای نمره GI بالا مانند آب نبات جذب می کند. کربوهیدراتهای حاصل از غذاهای دارای نمره GI کمتری وارد کندتر خون می شوند و بنابراین خطر ابتلا به قند خون کمتر است.

به عنوان مثال ، ذرت ذرت بسته به مارک و نوع آن ، در مورد GI حدود 81 نمره می دهد . این یک نمره عالی است. نمره سیب ها در حدود 36 است. این نمره کم است.

درمجموع ، سیب ممکن است تأثیر نسبتاً کمی روی انسولین و قند خون در بدن داشته باشد. این باعث می شود آنها در حد اعتدال ، میوه ای مناسب برای مبتلایان به دیابت باشند.

سیب و شمارش کربوهیدرات
در گذشته برخی پزشکان به مردم توصیه می کردند کربوهیدرات خود را به عنوان روشی برای کنترل قند خون شمارش کنند. با این حال ، دستورالعمل های فعلی برای مدیریت دیابت بر نیازهای فردی تمرکز دارد و دیگر مصرف کربوهیدرات خاصی را توصیه نمی کند.

هنوز هم برای کسی ضروری است که تغییراتی را که بعد از خوردن سیب ایجاد کرده است ، کنترل کند ، بنابراین آنها می دانند در هنگام انجام این کار چه چیزی را در بدن خود انتظار دارند. فرد مبتلا به دیابت باید سطح قند خون خود را به طور مرتب آزمایش کند.

پزشک در مورد اینکه چه مدت و چه اهدافی باید فرد را هدف قرار دهد ، توصیه خواهد کرد ، زیرا این امر به فرد بستگی دارد.

مانیتور قند خون برای خرید آنلاین می باشد.
لینک های مرتبط سایت :


مزایا و تغذیه
بسیاری از مردم به دلیل سادگی سیب را دوست دارند ، اما همچنین بسیار مغذی هستند.

یک سیب متوسط ​​، با وزن حدود 2 گرم ، حاوی حدود:

آب: 155.72 گرم
انرژی: 95 کالری
پروتئین: 0.47 گرم
چربی: 0.31 گرم
کربوهیدرات: 13/25 گرم ، از جمله .91 گرم شکر
فیبر: 4.4 گرم
کلسیم: 11.00 میلی گرم (میلی گرم)
آهن: 0.22 میلی گرم
منیزیم: 9.00 میلی گرم
فسفر: 20 میلی گرم
پتاسیم 195 میلی گرم
سدیم: 2 میلی گرم
روی: 0.07 میلی گرم
ویتامین C: 8.4 میلی گرم
ویتامین های A ، E و K
ویتامین های مختلف B ، از جمله 5 میکروگرم (میلی گرم) فولات .
دستورالعمل های رژیمی برای آمریکایی 2015-2020 توصیه می کنند که بزرگسالان مصرف 22.4-30.8 گرم یک روز از فیبر، بسته به سن و جنس. فرد به دلیل ترکیبی از فیبر ، آب و مواد مغذی می تواند بعد از خوردن یک سیب احساس سلامتی کند.

ویتامین های A و C آنتی اکسیدان هستند . اینها ممکن است به کاهش التهاب کمک کند .

فلاونوئیدهای خاص مانند کوئرستین در سیب ها وجود دارند. اینها ممکن است به بهبود سطح قند خون کمک کند. در یک بررسی از سال 2011 ، بین خوردن سیب و خطر ابتلا به دیابت ارتباطی مشاهده شد.

همه این عوامل باعث می شود که سیب به عنوان یک میان وعده سریع بین وعده های غذایی انتخاب خوبی باشد.

خوردن یک رژیم غذایی متنوع سرشار از سبزیجات و میوه ها ، از جمله سیب ، برای همه مفید است اما شاید برای فرد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت نیز مهم تر باشد ، در صورتی که خطر بالای این اختلال وجود دارد.

مشاوره خانوادگی تلفنی

قند خون بالا (قند خون) چگونه احساس می شود؟

دیابت و انواع میوه ها

، ,قند ,دیابت ,کند ,یک ,خون ,قند خون ,به دیابت ,ممکن است ,مبتلا به ,یک سیب ,تلفنی مشاوره تلفنی ,مشاوره خانواده تلفنی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سوزن قفلی Bridget's life فاطمه 1384 love-dina-ss501 minorthlesssim رشت نیوز Drew's collection شمشیر ولایت کیمیا باربری